Om mig

Kristine Berg Vinther

Jeg er gift og er mor til en datter på 13 år. Og har ufattelige mange dyr både inde og ude. Udover min praksis som familieterapeut, afholder jeg foredrag, kurser og supervision for fagfolk.

Jeg har en stor Interesse for hvordan vi som mennesker kan få en bedre og mere konstruktiv kommunikation i familielivet. Både med vores børn og i parforholdet og hvordan vi hver især får udtrykt vores behov og ønsker.

Jeg er optaget af samspillet i familier, og hvordan uhensigtsmæssig adfærd og kommunikation kan ændres.

Som familieterapeut har jeg en bred erfaring i at arbejde med kommunikation og samspil i familien. Jeg har ligeledes igennem året arbejdet meget med skilsmisserådgivning og parterapi.

Jeg har de senere år fået en stor interesse og stor viden ift. børn med inkontinens. Samt hvordan dette påvirker børnene følelsesmæssig samt de udfordringer der kan være i skole og med venner. Ligeledes hvordan familielivet kan blive påvirket.

Jeg har arbejdet med børn i institutioner, skoler, Familiehuse og i egen praksis. Desuden har jeg erfaring med unge, der f.eks. har selvskadende adfærd, problemer med vrede, et svært forhold til egne grænser og dårligt selvværd.

Uddannelse

Jeg er familieterapeut. Derudover har jeg en bachelorgrad i pædagogik.

Jeg har ligeledes en 1-årig kognitiv specialist uddannelse.

Desuden har jeg løbende taget kurser og workshop i bl.a. parterapi, konflikthåndtering og tilknytningsteori.

Udgivelser

Jeg har i 2021 skrevet to børnebøger omkring børn med inkontinens, og jeg holder foredrag til fagfolk omkring børn med inkontinens.

Derudover er jeg certificeret

  • PREP-leder: Vejledende pædagogiske kurser for par
  • KIFF-leder: Vejledende pædagogiske kurser for skilsmisseforældre
  • Børnegruppeleder for skilsmissebørn: Faciliterer børnegrupper for skilsmissebørn
  • COS-P (circle of security parenting) vejeder: psykoedukativt interventionsprogam, til at støtte forældres samspil med deres børn.
  • Skilsmissebehandler i S:E:S (samarbejde efter skilsmissen)